Wat zijn de Verschillen van een KN95-Gezichtsmasker en een FFP2-Gezichtsmasker?

January 28, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Verschillen van een KN95-Gezichtsmasker en een FFP2-Gezichtsmasker?

 

 

 

Wat zijn KN95 en FFP2?

 

1. KN95 corpusculaire Ademhalingsapparaat Nationale Norm die door China wordt uitgevoerd.

 

KN95 is de norm van China. Volgens de verordeningen in ademhalingsbeschermingsmiddel - self-priming filtertype deeltjesademhalingsapparaat (GB 2626-2006), KN is slechts van toepassing op het filtreren van niet olieachtige deeltjes. Het aantal na de brief vertegenwoordigt het beveiligingsniveau van het masker. Groter is het aantal, hoger het beveiligingsniveau.

 

2. FFP2 filtrerend Half Masker - Europese Unie Uitvoerende Norm.

 

 

Het Europese standaardademhalingsapparaat voldoet aan de certificatienorm van ademhalingsbeschermingsmiddel van Europees Normencomité.

 

FFP2 wordt in de Europese standaard ENGELSE 149-2001 ademhalings beschermende apparaten gespecificeerd die halve maskers filtreren tegen deeltjesvereisten te beschermen die het merken testen, die wordt geformuleerd en door het Europees Comité voor Normalisatie uitgegeven.

 

In het algemeen, zijn de implementatieniveaus van maskers de normen voor de minimum het filtreren efficiency van maskers onder bepaalde testomgeving, d.w.z., het het filtreren effect van deze standaardmaskers niet zullen zijn lager dan sommige van vaste waarde.

 

 

Chinese nationale norm, GB2626-2006-norm voor self-priming filtertype corpusculair kwestieademhalingsapparaat voor ademhalings beschermende artikelen, met filtratieefficiency ≥ 95%. KN95 test slechts voor niet olieachtige deeltjes, en het filtratieeffect is ≥ 95%

 

 

Europese Unie moet de uitvoerende norm, filtratieefficiency ≥ 94% zijn. Het verschil is dat FFP2 zijn filtratieefficiency op beide niet olieachtige en olieachtige deeltjes moet worden getest, en het filtratieeffect moet ≥ 94% zijn.

 

3. Verschil tussen een KN95-Gezichtsmasker en een FFP2-Gezichtsmasker

 

In termen van filtratieefficiency, zou KN95 die 95% bereikt op het gelijkaardige niveau die als FFP2 moeten zijn 94% bereiken. Nochtans, KN95-zal het masker waarschijnlijk de test onder FFP2-norm ontbreken.

 

De reden is eenvoudig. KN95 is slechts voor niet olieachtige deeltjes, terwijl FFP2 zowel voor niet olieachtige als olieachtige deeltjes is. In het dagelijkse leven, de druppeltjes die gemakkelijk zijn om het virus uit te spreiden zijn over het algemeen niet olieachtige deeltjes. De beschermende capaciteit van de maskers van KN95 en FFP2-is gelijkaardig, maar als de oliedeeltjes voor het testen worden gebruikt, kan KN95 de test ontbreken.

 

Daarom tijdens de pandemic periode, vooral wanneer het omringende milieu vrij besmettelijk is, stelde buda-U voor dat de mensen in Europa FFP2-maskers zouden moeten kiezen. Voor binnenlandse mensen in China, wordt het geadviseerd om KN95-masker of ander hoog rendement beschermend masker te kiezen.

Neem contact op met ons
Tel. : +86 139 294 03848 (English)
Resterend aantal tekens(20/3000)