Privacybeleid

 

 

Part I. Privacy Policy

Dank u voor het gebruiken van Buda-U.com (hierna aangezien „wij“, „ons“, of „ons“). Buda-u is een Professionele Fabrikant van PPEs & omvat de Medische apparaten, Onze Productportefeuille FFP2-Masker, FFP3-Masker, KN95-Masker, Beschikbaar Gezichtsmasker, Medisch Gezichtsmasker en Chirurgisch Gezichtsmasker enz. Wij zijn geëngageerd aan het beschermen van uw persoonlijke informatie en uw recht op privacy.

Wanneer u onze website www.Buda-U.com, bezoekt en onze diensten gebruikt, vertrouwt u op ons met uw persoonlijke informatie. Wij nemen zeer ernstig uw privacy. In dit privacybeleid, willen wij aan manier verklaren mogelijk u op de duidelijkste hoe wij het gebruiken en welke rechten die u met betrekking tot het hebt gehad. Wij hopen u wat tijd om door het vergt zorgvuldig te lezen, aangezien het belangrijk is. Als er om het even welke termijnen in dit privacybeleid zijn u niet waarmee akkoord gaat, gelieve gebruik van onze Plaatsen te beëindigen.

Dit privacybeleid is op al informatie van toepassing die door onze website www.Buda-U.com en/of om het even welke verwante diensten, verkoop, marketing of gebeurtenissen wordt verzameld (wij verwijzen collectief naar hen in dit privacybeleid als „Diensten“).

Gelieve te lezen zorgvuldig dit privacybeleid aangezien het u zal helpen besluiten op basis van goede informatie nemen over het delen van uw persoonlijke informatie met ons.

 

1. Zal Uw Informatie gedeeld worden met iedereen?

In het kort: Wij delen slechts informatie met uw toestemming, om wetten na te leven, u aan te bieden de diensten, uw rechten te beschermen, of aan bedrijfsverplichtingen te voldoen.
Wij kunnen gegevens verwerken of delen die op de volgende rechtsgrondslag worden gebaseerd:

2. Gebruik van Koekje

Om u een gemakkelijkere toegangservaring te geven, wanneer u Buda-U.com bezoekt of de diensten gebruikt die door het platform worden verleend, kunnen wij koekjes, flitskoekjes, of andere lokale opslag gebruiken die door uw browser of bijbehorende toepassingen (collectief „Koekjes“) wordt verstrekt om u van een gepersonaliseerde gebruikerservaring en de dienst te voorzien. Gelieve te begrijpen dat sommige van onze diensten slechts kunnen worden uitgevoerd door „koekjes“ te gebruiken. U kunt de goedkeuring van koekjes wijzigen of koekjes weigeren als uw browser of browser extra diensten het toestaan, maar dit kan uw veilige toegang tot de op platform betrekking hebbende websites en de diensten beïnvloeden die door het platform worden verleend.

 

3. Bescherming van Uw Persoonlijke Informatie

om uw informatiebeveiliging te beschermen, streven wij ernaar om alle redelijke veiligheidsmaatregelen te treffen om uw informatie, in het geval van informatielekkage, schade of verlies, die maar niet omvatten te beschermen dat tot SSL, de opslag van de informatieencryptie, datacentrumtoegangsbeheer wordt beperkt. Wij leiden ook strikt werknemers of outsourcers die kunnen aan uw informatie worden blootgesteld, die maar tot het ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten met hen, het nemen van verschillende gezagscontroles afhankelijk van de positie, en de controle van hun verrichtingen worden beperkt omvatten.

4. Contacteer ons

Als u om het even welke vragen met betrekking tot het privé-leven hebt, te verzenden gelieve hen naar SUPPORT@Buda-U.com

 

Deel II. Termijnen & Voorwaarden

Buda-U.com verleent zijn diensten aan u onderworpen aan de volgende berichten, de voorwaarden het. Uw gebruik van de Buda-U.com-website vormt uw overeenkomst aan al dergelijke termijnen, voorwaarden en berichten.

 

1.Copyright
Al inhoud inbegrepen op Buda-U.com, met inbegrip van het websiteontwerp, de software, de tekst, de grafiek en de beelden is het bezit van Buda-U.com of zijn tevreden leveranciers en door de Volksrepubliek China en de internationale auteursrechtwetten beschermd. De compilatie die (de inzameling, de regeling, en de assemblage betekenen) van al inhoud op deze plaats is het exclusieve bezit van Buda-U.com en door de Volksrepubliek China en de internationale auteursrechtwetten beschermd. Al software die op deze plaats wordt gebruikt is het bezit van Buda-U.com of zijn softwareleveranciers en door de Volksrepubliek China en de internationale auteursrechtwetten beschermd. De beelden die op deze plaats worden gebruikt zijn het bezit van Buda-U.com. De inhoud, de beelden en de software op deze plaats kunnen als het winkelen middel worden gebruikt. Een ander gebruik, met inbegrip van, reproductie, de wijziging, de distributie, de transmissie, de heruitgave, of de vertoning, van de inhoud, de beelden en de software op deze plaats zijn strikt belemmerd.

 

2. Handelsmerk

Buda-u is een gedeponeerd handelsmerk van Medisch de Productieco. van PURIFA, Ltd. De handelsmerken door PURIFA Medisch Productieco. worden bezeten, Ltd kunnen niet met betrekking tot om het even welke product of dienst dat niet door PURIFA Medisch Productieco., Ltd worden bezeten, dat waarschijnlijk zal verwarring onder klanten veroorzaken, of op om het even welke manier worden gebruikt die kleineert of Medisch de Productieco. van PURIFA, Ltd dat wantrouwt.


2. Gebruik van Buda-U.com

De website van Buda-U.com of om het even welk gedeelte van deze plaats kan niet worden gereproduceerd, worden gewijzigd, worden verdeeld, worden overgebracht, worden gedupliceerd, worden gekopieerd, worden verkocht, worden opnieuw verkocht of, anders voor om het even welk commercieel doel worden geëxploiteerd dat niet uitdrukkelijk door Buda-U.com wordt verleend. Buda-U.com be*houdt zich het recht voor de dienst te weigeren, en/of orden in zijn discretie te annuleren, die zonder beperking omvatten, als Buda-U.com gelooft dat het klantengedrag toepasselijke wet overtreedt of schadelijk voor de belangen van Buda-U.com en zijn filialen is. Buda-U.com be*houdt zich verder het recht voor om het even welke gerechtelijke stappen tegen om het even welke gebruiker na te streven die de termijnen overtreedt, voorwaarden en de berichten de bevat op deze plaats.

3. Verbindingen met Derde partijplaatsen

Buda-U.com kan verbindingen aan andere websites („Verbonden Plaatsen“) bevatten. De Verbonden Plaatsen zijn niet onder de controle van Buda-U.com en Buda-U.com is niet de oorzaak van de inhoud van om het even welke Verbonden Plaats, met inbegrip van, zonder beperking, enige verbinding in een Verbonden Plaats, of enige veranderingen of updates aan een Verbonden Plaats. Buda-U.com onderschrijft of maakt geen vertegenwoordiging over om het even welke Verbonden Plaats, om het even welke informatie, software of andere producten of materialen die in een Verbonden Plaats wordt gevonden, of om het even welke resultaten die uit het gebruiken van deze verbindingen kunnen worden verkregen. Budad-U.com voorziet deze verbindingen slechts als gemak, en de opneming van om het even welke verbinding impliceert geen goedkeuring door Buda-U.com. Als u beslist tot om het even welke verbonden derde partijwebsites van deze website toegang te hebben, doet u dit volledig op eigen risico.
 

4. Waarschuwingen

De productinformatie en de beschikbaarheidsinformatie over Buda-U.com zijn zonder voorafgaande kennisgeving voor wijzigingen vatbaar. Deze website kan technische onnauwkeurigheid of typografische fouten omvatten. De veranderingen worden periodiek toegevoegd aan de informatie over Buda-U.com. Deze veranderingen zullen worden opgenomen in nieuwe uitgaven van de website. Buda-U.com kan verbeteringen en/of veranderingen in het op elk ogenblik beschreven aanbrengen product en/of de programma's over deze website.


5. Contacteer ons

Als u om het even welke vragen onder de Voorwaarden en Voorwaarden hebt om Buda-U.com te gebruiken, te verzenden gelieve hen naar SUPPORT@Buda-U.com