aboutus

Certificaten

Profiel QC

 

 

Uitstekende Certificatie en Kwalificaties

 

• Buda-u is de Erkende het Ademhalingsapparaatfabrikant van de V.S. FDA ERE;

• FDA-Vermeld Apparaat en Registratie.

• In de Witte Lijst van China CCCMHPIE.

• Buda-u FFP2, de Beschermende Maskers van FFP3 heeft de Ce-certificatie door Spaans NB Ce 0370 (Moduleb+c2 certificatie)

• 3ply de beschikbare Medische/Chirurgische Maskers voor zowel Kinderen als Volwassenen hebben de Bevestiging van Overeenstemming geleid en aan alle vereisten van de medische norm van de EU van EN 14683 voldaan: 2019+ AC 2019, en zijn in overeenstemming met de nieuwe bepalingen van MDR-Verordeningen.

 

Kwaliteitscontrole:  Elk Enig Stuk van Te controleren Masker.

 

Buda-u voert 6S-Beheer en Totale Kwaliteitsbewaking tijdens het de Dienst & Productieproces uit, waarin het Strikte Beleid & de Procedures worden toegepast.

 

De filtratieefficiency van een masker is cruciaal belangrijk voor zijn kwaliteit, terwijl het werk van de meltblownstof als de filtrerende materialen die voor de filtratie van een masker zeer belangrijk zijn. In deze betekenis, heeft buda-U strikt beleid strevend naar het controleren van de kwaliteit van meltblownstof. Wij doen het testen van de materialen voor elke partij materialen verzekeren zij omhoog aan de vereiste maskernorm voldoen.

 

Tijdens het proces van de maskerproductie, worden earloops voor elk enig stuk van masker vereist worden gecontroleerd om te verzekeren zij genoeg vast zijn.

   

 

                                          PURIFA Medical Production Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

 

 

 

 

Buda-u Producten, Hulpstrijd tegen covid-19, met en voor de Mensen over de Bol.

 

 

Het handelsmerk buda-u is geregistreerd niet alleen in China, maar ook in de V.S. en de EU om zijn globale marketing uitbreiding te weergalmen. Er is een aanzienlijke toename van verkoop in de EU en de V.S. over recente jaren geweest. De producten van buda-u kunnen gemakkelijk in de markt in vele landen worden gezien. En wij vestigen distributiekanalen met onze kopers en cliënten over de wereld.

 

Wij doen alles dat wij goede productkwaliteit kunnen verzekeren. Het team buda-u is geëngageerd aan constant het bereiken van klantentevredenheid door best-waardeproducten door efficiënte praktijk van interne kwaliteitsbewaking te leveren. De opdracht van buda-u moet betrouwbare producten constant verstrekken die waarde aan klanten in gezondheidszorg en bescherming kunnen leveren.

 

 

 

Neem contact op met ons
Tel. : +86 139 294 03848 (English)
Resterend aantal tekens(20/3000)