aboutus
  • China PURIFA Medical Production Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China PURIFA Medical Production Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China PURIFA Medical Production Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China PURIFA Medical Production Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China PURIFA Medical Production Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

PURIFA Medical Production Co.,Ltd

Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: Buda-u
Aantal werknemers: 100~149
Jaarlijkse omzet: $7,000,000-$7,999,999
Opgericht Jaar: 2020
Export pct: 70% - 80%
Ons klantenserviceteam staat hier tot uw dienst.
Wilt u meer weten over Buda-U producten, neem dan gerust contact met ons op.
86--13929403848
Contacteer ons

Productportfolio

Buda-u is geëngageerd aan het veroorzaken van Persoonlijk beschermingsmiddel (PPEs) en Medische apparaten, met inbegrip van FFP2-Masker, het beschermende masker van FFP3 (Filtrerend Half Masker Corpusculair Ademhalingsapparaat), KN95-Masker en Medische/Chirurgische het Gezichtsmaskers van 3ply (Type II, Type IIR) voor volwassenen en kinderen. Buda-u is het merk van PURIFA Medische Dongguan China, en het is de de maskerexporteur en fabrikant in de Witte Lijst van China.

 

 

De hoofd de productiebasis van buda-u, in Dongguan, China, veroorzaakt over 500K stukken FFP2, FFP3, de beschermende maskers van KN95 en meer dan 500K-stukken van Medisch het Gezichtsmasker van 3ply en Chirurgische Gezichtsmaskers per dag. Onze stofvrije die workshops 24 uur per dag in werking worden gesteld de toenemende vraag van beschermende producten voor onze klanten over de bol te ontmoeten.

Certificaten

 

• Buda-u is de Erkende het Ademhalingsapparaatfabrikant van de V.S. FDA ERE;

• FDA-Vermeld Apparaat en Registratie.

• In de Witte Lijst van China CCCMHPIE.

• Buda-u FFP2, de Beschermende Maskers van FFP3 heeft de Ce-certificatie door Spaans NB Ce 0370 (Moduleb+c2 certificatie)

• 3ply de beschikbare Medische/Chirurgische Maskers voor zowel Kinderen als Volwassenen hebben de Bevestiging van Overeenstemming geleid en aan alle vereisten van de medische norm van de EU van EN 14683: 2019+ AC voldaan: 2019, en is in overeenstemming met de nieuwe bepalingen van MDR-Verordeningen.

 

 

Kwaliteitscontrole

 

 

Buda-u voert 6S-Beheer en Totale Kwaliteitsbewaking tijdens het de Dienst & Productieproces uit, waarin het Strikte Beleid & de Procedures worden toegepast.

 

 

De filtratieefficiency van een masker is cruciaal belangrijk voor zijn kwaliteit, terwijl het werk van de meltblownstof als de filtrerende materialen die voor de filtratie van een masker zeer belangrijk zijn. In deze betekenis, heeft buda-U strikt beleid strevend naar het controleren van de kwaliteit van meltblownstof. Wij doen het testen voor elke partij materialen van de leverancier om te verzekeren zij omhoog aan de vereiste maskernorm voldoen.

 

 

Tijdens het proces van de maskerproductie, worden earloops voor elk enig stuk van masker vereist worden gecontroleerd om te verzekeren zij genoeg vast zijn. Zoals wij het weten, houdt het geen steek als het masker zeer goede kwaliteit heeft maar de oorriemen zijn niet stevig gelast.

 

 

Verzendservice:

 

Initiatief buda-u, Ontvankelijke & Efficiënte Klantenondersteuning Team Can Help You Out met de Internationaal vervoerkwesties voor Uw Orde.

Wij kunnen ervaren en betrouwbare forwarder voor onze cliënten adviseren om de overzeese of luchtverzending van goederen te behandelen. Wat nog belangrijker is, is het ons beleid dat wij onze beste inspanning proberen om de meeste oplossingen van de kostenbesparingsverzending voor onze cliënten te verstrekken.

 

 

 

Buda-u Producten, Hulpstrijd tegen covid-19, met en voor de Mensen over de Bol.

 

 

 

Het handelsmerk buda-u is geregistreerd niet alleen in China, maar ook in de V.S. en de EU om zijn globale marketing uitbreiding te weergalmen. Er is een aanzienlijke toename van verkoop in de EU en de V.S. over recente jaren geweest. De producten van buda-u kunnen gemakkelijk in de markt in vele landen worden gezien. En wij vestigen distributiekanalen met onze kopers en cliënten over de wereld.

 

 

 

Wij doen alles dat wij goede productkwaliteit kunnen verzekeren. Het team buda-u is geëngageerd aan constant het bereiken van klantentevredenheid door best-waardeproducten door efficiënte praktijk van interne kwaliteitsbewaking te leveren. De opdracht van buda-u moet betrouwbare producten constant verstrekken die waarde aan klanten in gezondheidszorg en bescherming kunnen leveren.

 

 

 

 

 

Neem contact op met ons
Tel. : +86 139 294 03848 (English)
Resterend aantal tekens(20/3000)