In November 2021, buda-U Gelanceerd FFP3-Masker: De Certificatie van Ce 0370 door Applus Spanje.

January 28, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over In November 2021, buda-U Gelanceerd FFP3-Masker: De Certificatie van Ce 0370 door Applus Spanje.

  

Sinds Uitbarsting covid-19, heeft buda-U een groot aantal van FFP2 naar de EU-landen uitgevoerd. Europa is altijd één van de belangrijke markten van buda-U geweest. Onlangs, heeft de Productportefeuille van merk buda-U nieuw model van FFP3 toegevoegd: het model van buda-U FFP3 heeft de certificatie van Meegedeeld Lichaamsce 0370 Applus Spanje verkregen. Dit Maskerademhalingsapparaat heeft met succes een reeks stijve tests overgegaan en de controles door Ce meldden Instantie aan.

 

                                                              laatste bedrijfsnieuws over In November 2021, buda-U Gelanceerd FFP3-Masker: De Certificatie van Ce 0370 door Applus Spanje.  0

 

Het momenteel gelanceerde model bu-E980 van FFP3 behoort tot het beschermende masker (filtrerend half masker) onder de de EU-norm, en het toepasselijke standaardaantal is EN149: 2001 + A1: 2009 met PPE-Verordening (de EU) 2016/425. Het maskerlichaam wordt speciaal in het leven geroepen om de grootte van Europees gezicht te passen, dat type met oorriemen maar geen klep vouwt.

 

 

Zoals we allen weten, is de de EU-norm voor PPE beschermende maskers een weinig hoger en strikter. Het minimumfiltratieeffect van FFP1-masker is ≥ 80%, is dat van FFP2 ≥ 94%, en dat van FFP3 is ≥ 99%. De maskers kunnen schadelijke stoffen zoals olieachtige deeltjes en niet olieachtige deeltjes effectief filtreren. Deze schadelijke stoffen omvatten schadelijke aërosols, stof, rook, mistdruppeltjes, giftig gas en giftige damp, die door het filtrerende materiaal worden geabsorbeerd om hen door menselijke ademhaling te verhinderen worden geïnhaleerd.

 

Buda-u FFP3:  Goede Prestaties in zijn Binnenkomende Lekkagetest en Lage Ademhalingsweerstand.

 

 

Er zij op gewezen dat FFP3 eigenlijk het hoogste niveau van het beschermende masker van de EU is. Zijn beschermend effect is indrukwekkend en zijn toepassingsgamma is ook zeer breed. In de de EU-PPE norm, zijn de testnormen voor andere punten uiterst ruw, vooral het lekkagetarief. Zoals we allen weten, is het lekkagetarief van masker nauw verwant aan de beschermende prestaties van een masker.

 

                                                         laatste bedrijfsnieuws over In November 2021, buda-U Gelanceerd FFP3-Masker: De Certificatie van Ce 0370 door Applus Spanje.  1

 

FFP3 vereist dat het binnenkomende lekkagetarief geen 2% zou moeten overschrijden. Voor de test van lekkagetarief, vereist de de EU-norm dat 10 echte mensen worden getest, dragend maskers voor 5 verschillende acties. Dit is een grote uitdaging aan het vormontwerp van masker.

 

De lekkagetest van buda-U FFP3 is uitstekend, wat aan het maskerontwerp wordt toegeschreven om binnenkomende lekkage te vermijden. Bovendien heeft FFP3 geen klep op het, en daarom heeft FFP3 hoge eisen ten aanzien van ademhalingsweerstand, terwijl het masker buda-U altijd belang aan het de ervaring en comfort van de drager heeft gehecht. Naast het gebruiken van materialen van de huid de vriendschappelijke oppervlakte, keurt dit model ook een nieuw type van meltblownstof goed om filtratieefficiency en lage ademhalingsweerstand te verzekeren, die de ervaring van de drager comfortabeler maken.

 

Neem contact op met ons
Tel. : +86 139 294 03848 (English)
Resterend aantal tekens(20/3000)