Hoe te om Omicron te verhinderen?

December 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Omicron te verhinderen?

Hoe te om Omicron te verhinderen?

 

 

Betreffende de Omicron-variant van covid-19, organiseerde de Nationale Gezondheidscommissie (NHC) deskundigen van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en Preventie om relevante vragen te beantwoorden:

 

I.When was ontdekte Omicron?

 

Op 9 November, 2021, werden de steekproeven van B.1.1.529-variant ontdekt voor het eerst in Zuid-Afrika; in de tijd van enkel 2 weken, werd deze variant de dominante oorzaak van covid-19 besmettingen in de Zuidafrikaanse provincie van Gauteng. Vanaf 28 November, hebben Zuid-Afrika, Israël, België, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, en andere landen gevallen van deze variant gemeld. Ongeacht Hong Kong, hebben de provincies en de steden in China nog niet Omicron-gevallen gemeld. Nota: Omicron werd eerst ontdekt en werd gemeld in Zuid-Afrika, maar het betekent niet dat het evolueerde en zich in Zuid-Afrika vormde. De plaats van ontdekking is niet noodzakelijk de plaats van oorsprong.

 

                                           laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Omicron te verhinderen?  0

 

II.What zijn de mogelijke redenen voor de schommeling van Omicron?

 

Na besmetting met covid-19, ervoeren de immuun-ontoereikende patiënten na verloop van tijd een evolutie en accumuleerden een groot aantal varianten en spreidden nu en dan uit over.

 

De besmettingen van covid-19 werden toen uitgespreid toevallig aan dierlijke groepen, en het hoogst aanpasbare virus evolueerde tijdens transmissie aan dieren. Het veranderingstarief was hoger dan dat van mensen, en toen spreidde de verandering terug naar mensen uit.

 

De variant heeft over de plaatsen uitgespreid waar het covid-19 genoom controlesysteem niet goed lange tijd werkt. wegens het gebrek aan de controle van capaciteit, is de evolutie van het middengeneratievirus niet op tijd ontdekt.

 

III. Is Omicron hoogst overdraagbaar?

 

Omicron heeft in gemeenschappelijk verscheidene zeer belangrijke veranderingen van Alpha-, Bèta, Gamma, en Delta, met inbegrip van de veranderingen van het belangrijke aminozuur van aarproteïne en de veranderingen die de affiniteit van de celreceptor en de capaciteit van de virusreplicatie verhoogden.

 

IV.Is Omicron die door vaccins wordt verhinderd?

 

De studies hebben aangetoond dat als het s-Gen covid-COVID-19'S een K417N heeft, de verandering van E484A, of N501Y-, het erop wijst dat de spanning van COVID capaciteit heeft verbeterd om mensen ondanks inenting te besmetten. 84A+N501Y“. Omicron stelt een drievoudige verandering voor, die K417N+E484A+N501Y combineren, makend het hoogst zelfs onder ingeënte mensen besmettelijk, is het zeer waarschijnlijk dat Omicron andere veranderingen bevat die de neutraliserende activiteit van monoclonal antilichamen kunnen verminderen. , Nota: De combinaties varianten kunnen de beschermende doeltreffendheid van sommige antilichamendrugs tegen Omicron, en de doeltreffendheid van bestaande vaccinsbehoeften verminderen verder controle en onderzoek.

 

V.Can ontdekken de PCR reagentia momenteel in China worden gebruikt Omicron die?

 

De varianten beïnvloeden niet de gevoeligheid en de specificiteit van de gemeenschappelijke PCR reagentia die in China worden gebruikt. PCR de reagentia die pogen het s-Gen te ontdekken kunnen niet het s-Gen van Omicron kunnen effectief ontdekken.

 

VI. Welke relevante maatregelen tot dusver zijn getroffen?

 

Gezien de snelle verspreiding van Omicron in Zuid-Afrika, hebben vele landen en gebieden, met inbegrip van de V.S., het UK, de EU, Rusland, Israël, Taiwan, en Hong Kong, de ingang van reizigers van Zuid-Afrika beperkt.

 

VII. Wat zijn de tegenmaatregelen van China?

 

De preventie en de controle de strategie van China concentreert zich bij het blokkeren van de invoer van externe gevallen en de uitbarsting van interne degenen. Dit zal ook tegen Omicron worden goedgekeurd.

Het Instituut van Virale Ziekten van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en Preventie heeft een specifieke PCR methode voor Omicron goedgekeurd en virale genoom controle voor mogelijke ingevoerde gevallen blijven uitvoeren.

De bovengenoemde maatregelen zullen geschikte opsporing van Omicron-uitbarstingen vergemakkelijken.

 

VIII.What zijn de aanbevelingen van de WGO?

 

De landen zouden moeten blijven, de variant controleren melden en bestuderen, en efficiënte volksgezondheidsmaatregelen ten uitvoer leggen om omloop globaal te verminderen covid-19. De meest efficiënte stappenindividuen kunnen nemen om de verspreiding van virus te verminderen covid-19 zijn een fysieke afstand te houden van minstens 1 meter van anderen, een goed-past masker, open vensters te dragen om ventilatie te verbeteren, handen schoon, hoest of niesgeluid in een gebogen elleboog of weefsel te houden, ingeënt worden wanneer mogelijk, en vermijden slecht geventileerde of overvolle ruimten. De preventie is altijd de sleutel. De huidige vaccins blijven efficiënt tegen strenge ziekte en dood.

 

IX adviezen voor het publiek

 

1.Wearing een gezichtsmasker is nog een efficiënte manier om virustransmissie, met inbegrip van dat van Omicron te verhinderen.

2. Blijf uw persoonlijke gezondheid controleren. Wanneer het hebben van symptomen zoals koorts, hoest, dyspnoe, of moeilijkheid die, zou de patiënt hun temperatuur moeten controleren en naar het ziekenhuis gaan ademen.

Neem contact op met ons
Tel. : +86 139 294 03848 (English)
Resterend aantal tekens(20/3000)