Buda-u Gezichtsmasker Gezet in de Witte Lijsten door zowel de V.S. FDA als het Chinese Ministerie van respectievelijk Handel.

January 28, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Buda-u Gezichtsmasker Gezet in de Witte Lijsten door zowel de V.S. FDA als het Chinese Ministerie van respectievelijk Handel.

 

 

                                                       

 

 

De maskeruitvoer – de Kwalificatie is de Sleutel

 

Sinds het begin van het jaar, zijn de maskers een kwestie geworden die meer en meer de aandacht veroorzaakt van mensen en het, een belangrijk beschermingsproduct inderdaad is. Dit heeft in een groot aantal maskerfabrikanten geresulteerd die in China te voorschijn komen.

 

 

Momenteel, zal de levering van maskers in China niet zoals dat van het begin van het jaar zo kort zijn. Maar toch in het buitenland, vooral in Europa en de Verenigde Staten en andere landen, is de epidemie nog streng, en de vraag naar maskers is nog reusachtig. De uitvoer van maskers daarom, biedt mogelijkheden voor Chinese maskerfabrikanten.

 

 

Misschien horen wij vaak sommige „titels“ over maskers, zoals KN95-masker, N95-masker en FFP2-masker enz. Dan, wat is het verschil? In feite, zijn de Maskers gecategoriseerd aangezien het medische en persoonlijke beschermingsmateriaal, dus, het aan de overeenkomstige nationale normen moet voldoen.

 

Zoals we allen weten, heeft elk land zijn eigen maskernormen. Bijvoorbeeld, neem als voorbeeld het vouwbare of bekervormige beschermende masker (anti corpusculair ademhalingsapparaat). De norm van China is GB2626-2006. Die met een corpusculair tarief van de kwestiefiltratie 95% of meer worden over het algemeen mondeling genoemd KN95 in China. In feite, „95“ wijzen op het filtratieniveau van ons beschermend masker.

 

De Verenigde Staten hebben zijn eigen standaard of dagelijks adres voor dergelijke overeenkomstige producten, namelijk N95. Terwijl, voor de de EU-landen, het gelijkaardige type van product bij dit beveiligingsniveau als FFP2 wordt geroepen.

 

 

In feite, is de uitvoer van maskers niet gemakkelijk dat. Wanneer het uitvoeren naar buitenland, moeten de Chinese maskerfabrikanten aan de normen van het land van bestemming voldoen en overeenkomstige maskerkwalificaties en certificatie hebben alvorens zij op de markt kunnen worden verkocht.

 

 

                                       laatste bedrijfsnieuws over Buda-u Gezichtsmasker Gezet in de Witte Lijsten door zowel de V.S. FDA als het Chinese Ministerie van respectievelijk Handel.  0

 

 

 

Naast de kwaliteitsvereisten van maskers, zijn de verpakkingsvereisten van diverse nationale normen verschillend en uiterst strikt.

 

Bijvoorbeeld, moeten de anti corpusculaire ademhalingsapparaten die aan de EU-landen worden verkocht het strikte testen en controle, of efficiënt Model ondergaan de certificatie van Ce van B + C2-alvorens zij op de plank op de markt kunnen worden gezet.

 

Voor beschikbare 3 lagenmaskers, hebben de landen ook overeenkomstige normen en vereisten. Daarom heeft het bewezen dat het een grote uitdaging voor vele Chinese fabrikanten kan zijn om de relevante kwalificatiedocumenten te krijgen.

 

 

Buda-u Beschermend Maskerademhalingsapparaat – is gemachtigd als ERE-Model door de V.S. FDA

 

 

Medisch die de Productieco. van PURIFA, Ltd, in Dalang, Dongguan wordt gevestigd, heeft zijn merk buda-U. wegens de meer en meer woeste concurrentie in de maskerindustrie onlangs, hecht het merk buda-U belang op niet alleen aan de buitenlandse markt, maar ook op de binnenlandse markt. Het heeft ook een reeks volwassene en van kinderen maskerproducten in de binnenlandse markt gelanceerd.

 

De producten van het bedrijf zijn ook geregistreerd en verklaard door FDA. Voor de uitvoer naar de EU, buda-U heeft het ademhalingsapparaat van het gezichtsmasker de de EU-certificatie van Ce in het vroege stadium verkregen.

 

Onlangs, is buda-U die maskerproduct vouwen gemachtigd als ERE-Model door de V.S. FDA. Dit heeft een ander eer en krediet aan de buda-U merkmaskers toegevoegd.

 

Er zijn tientallen duizenden maskerfabrikanten in China, en momenteel, zijn er slechts rond 100 Chinese maskerfabrikanten die in deze autorisatie gekwalificeerd zijn.

 

Eerder, ging buda-U die half maskerademhalingsapparaat filtreren de witte lijst van het Ministerie van Handel in, dat het Corpusculaire ademhalingsapparaat van middelen buda-U één van de weinig ondernemingen is die de „Dubbele Witte Lijst“ van zowel de V.S. FDA als het Ministerie van Handel van China ingingen.

 

 

Wat precies is de autorisatie van „ERE“?

 

Het het Voedsel en de drugbeleid van de V.S., namelijk Food and Drug Administration, wordt genoemd FDA. wegens gebrek aan maskers in dergelijke strenge pandemic covid-19. Het heeft een Autorisatie van het Noodsituatiegebruik voor medische beschermingsmiddelproducten, namelijk de Autorisatie van het Noodsituatiegebruik, of ERE uitgegeven.

 

Volgens Artikel 564 van het Federale Voedsel, de Drug en het Kosmetische Akte, staat FDA medische beschermingsproducten toe die door ERE worden gemachtigd door personeel worden gebruikt betrokken bij gezondheid en medische montages.

 

Duidelijk, moet het masker buda-U strikt door FDA worden herzien en worden gecontroleerd en gaat door een reeks procedures alvorens het masker buda-U in de lijst van U.S.A ERE wordt gezet.

 

 

De Concurrentie van Maskerondernemingen is veel Intenser geworden

 

Begin dit jaar, begon China covid-19, en de vraag naar masker was reusachtig, maar de levering was schaars. De maskers zijn ook „harde munt“ voor een tijd geworden. Met de bevordering van de marktvraag, hebben de binnenlandse maskerondernemingen omhoog een hoge vlucht genomen, wat spoedig de binnenlandse vraag overstroomd maakte.

 

Met de verspreiding van de epidemie in de wereld, is de uitvoer van maskers de keus van vele ondernemingen geworden. China heeft ook snel zijn standpunt als belangrijk verwerkende land van de wereld voor maskers bepaald.

 

 

Volgens de gegevens die door de Douane van China worden verstrekt, voerde China meer dan 50 miljard maskers vanaf Maart aan Mei uit dit jaar. Met de schommeling veel gevraagd voor maskers voor globale epidemische preventie en de stijgende prijs van maskers, registreerden bijna 74000 bedrijven in China als maskerfabrikanten in de eerste helft van dit jaar.

 

Als nieuwe industrie, ook verschijnt de maskerchaos. Vele ondernemingen hebben de kwaliteitsproblemen van maskers blootgesteld. Later, versterkte de Chinese overheid ook kwaliteitssupervisie, die maskerfabrikanten vereisen om de overeenkomstige formele kwalificatie van het land van bestemming te verkrijgen alvorens zij kunnen uitvoeren. Sommige maskerondernemingen zijn van geringe kwaliteit gedrukt uit door de markt.

 

De laatste maanden, aangezien de vraag naar maskers vermindert, is de concurrentie in de maskerindustrie veel intenser geworden. Prijzen normaal die ook zijn teruggekeerd om te zijn. In het marktmilieu waar de originele vraag veel groter is dan de levering, is de kern van de concurrentie voor maskers de het leveren capaciteit van goederen.

 

Nu, is de vraag en aanbod van maskers ook in een normale voorwaarde. De concurrentie in de industrie ligt niet in de levering van goederen, maar in de uitvoerige concurrentie van productkwalificatie, kwaliteit, marktontwikkeling en merk.

 

Onder de strenge situatie van globale pandemic, is de maskerindustrie nog een kans en een uitdaging voor maskerondernemingen.

 

 

(De Vertaling van het artikel publised op China.com, achttiende, Sep.2020)

 

Neem contact op met ons
Tel. : +86 139 294 03848 (English)
Resterend aantal tekens(20/3000)